Becky G: Želim da pronađem svoje mesto u industriji i da otvorim put svim Latino izvođačima

Ako se pitate gde je i šta radi Becky G u poslednje vreme mi imamo odgovor! Pevačica je ovog petka objavila novu pesmu ‘You Belong’ koja će takođe biti prikazana u predstojećem animiranom filmu ‘Spirit Untamed’. Ova pesma govori o pronalaženju sopstvenog puta čak i pored neizvesnoti koje život donosi. Pesma je i na Becky dosta uticala zato što ju je inspirisala da živi drugačije, a ovim putem želi da otvori put i drugim Latino izvođačima!

”Sada se više nego ikada osećam kao da pronalazim svoj put. Mislim da smo nakon ove godine sa pandemijom bili nadahnuti da naučimo i otkrijemo više o sebi ili da ponekad preispitujemo naše mesto u svetu. Jako je teško biti u industriji kada si Latino i predstavljaš dve zastave. Uvek sam se osećala da imam jednu nogu u jednom svetu, a jednu u drugom i morala sam da izaberem kom ću se više posvetiti. Mislim da sam na ovaj način otvorila put celoj generaciji mladih koja ga sada prihvata i želi da sazna više o svojoj istorji, svom prezimenu i celokupnom Latino svetu.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Becky G

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Pogledajte spot: J-Hope iz BTS snimio duet sa Becky G!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.