Upoznajte je bolje: Ovo su najbolje pesme Becky G!

Becky G je na muzičkoj sceni još od 2011. godine ali ova godina za nju je praktično novi početak, jer očekujemo njen prvi album a imamo priliku da je gledamo i u filmu “Moćni rendžeri”. Dok čekamo novu muziku, portal Heavy.com sastavio je listu njenih najboljih pesama koje i mi preporučujemo!

1. Shower
Ovo je trebalo da bude prvi singl sa albuma koji na kraju nikad nije izašao! Ovo je ujedno bila i prva pesma Becky G koja je ušla među 20 najpopularnijih pesma u Americi gde je stigla do 16. pozicije. Ova pesma je važna jer nam je u njoj ona prvi put pokazala da nije samo reperka već i pevačica!

2. Can’t Stop Dancing
Ova pesma trebalo je takođe da bude singl sa albuma koji joj još nije izašao i ona kombinuje afričke i latino ritimove. Ova pesma dobila je i čisti latino remiks sa J Balvinom ali nikad nije bila tako uspešna kao “Shower”.

3. Play It Again
Ova pesma bila je singl sa Beckynog mini albuma “Play It Again” i pesma kojom se predstavila svetu, van YouTube kanala na kojima je objavljivala obrade. Ovo je pesma o tome kako se osećamo kad DJ pusti pesmu koju volimo i kad samo želimo da plešemo.4. Can’t Get Enough

Još jedan singl sa mini albuma “Play It Again” Becky G je snimila sa Pitbullom a interesantna je jer u njoj oboje pevaju i na španskom i na engleskom! Kasnije je snimljena i verzija u kojoj Becky peva samo na španskom a Pitbull na engleskom.

Pročitajte još  "Bolja sam od nje": Becky G vređa mačku Austina Mahonea?5. Becky From the Block

Na kraju, tu je simpatična pesmica “Becky From the Block” koja je naravno obrada velikog hita Jennifer Lopez i koja je poslužila tome da je njena izdavačka kuća RCA predstavi svetu. Ono što je ludo jeste što se u spotu pojavljuje i sama J-Lo! “Meni je to bilo preslatko”, pričala je kasnije slavna pevačica o tome zašto je pristala da glumi u videu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Upoznajte je bolje: Ovo su najbolje pesme Becky G!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.