Danna Paola konačno otvoreno poručila šta misli o Tini Stoessel!

Danna Paola je zahvaljujući seriji “Elite” jedna od najpoznatijih glumica u ovom trenutku, a reflektori slave su pod njom još više i zbog kontroverze sa Sebastianom Yatrom i Tini Stoessel – njih dvoje raskinuli su negde na početku pandemije korona virusa, a kasnije se pisalo da su Sebastian i Danna ušli u vezu odmah nakon što je on napustio Tini, pa su kružile priče da je Tini ljuta na njih dvoje i da je prisutna velika tenzija. Danna je konačno nešto rekla o svemu tome.

Naime, cela priča krenula je od Dannine pesme “Mala Fama” (loša reputacija), a Tini je u novoj pesmi “Duele” (bol) pomenula reči “mala fama”, pa ih je i tvitovala, kao da nagoveštava na lošu reputaciju svoje koleginice Paole.

Ipak, Danna kaže da ona nema ništa protiv Tini: “Jako cenim Tini, Karol G, Becky G, Lali… Hajde da ne pokušavamo da zavadimo žene u muzici, trebalo bi da se fokusiramo na muzički uspeh i da nas je što više na top listama. Trebalo bi da prekinemo sa tračarenjem” poručila je Paola.

Danna se inače uvek i štiti pesmom “Mala Fama” kad je povezuju sa nekim: “Štitim se tom pesmom jer ljudi uvek žele da me vide s nekim, izmišljaju, ali ja želim da ostanem privatna povodom toga” kaže ona.

Pročitajte još  Milica nam predstavlja četvrti broj svog časopisa We❤Tini, pogledajte ga odmah!

Danna poriče i da je uopšte sa Sebastianom, ali ostaje vrlo misteriozna. “Jako sam privatna osoba kad su veze u pitanju i izuzetno mi je bitno tu priču da zadržim za sebe. Cenim ljude koji u javnost iznose takve stvari, ali recimo da sam sa nekim trenutno, i to nije Sebastian” rekla je ona pre par nedelja.

Mediji često pokušavaju da zavade Tini i sa Lali, još jednom velikom zvezdom Latino scene, ali njih dve su nedavno jednim gestom pokazale da nisu u svađi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Danna Paola

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Tini plače dok priča o Sebastianu Yatri: Ljubav je još tu!

One thought on “Danna Paola konačno otvoreno poručila šta misli o Tini Stoessel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.