Becky G na sudu, traži 105 miliona dolara!

Becky G upustila se u sudski proces koji joj može promeniti život u potpunosti! Mlada muzičarka odlučila se da tuži kompaniju Core Nutrition i od nje traži 105 miliona dolara zbog navodnog nepoštovanja ugovora.

Becky je pre nekih pet godina potpisala ugovor sa tom kompanijom koju zastupa sad zloglasni tekstopisac Dr. Luke (kog je Kesha tužila zbog uznemiravanja), a koja je sad prodata za čak 525 miliona dolara. Ono što pevačica sad želi jeste da njoj pripadne petinu ove sume!

Kako Becky navodi, ona je imala usmeni dogovor po kome joj pripada 20% kompanije, ali joj je to pre njene prodaje jednostavno otkazano! Pritom, Becky je toliko dugo zaštitno lice ovog proizvoda da navodi kako joj i fandom često traži da im se potpiše na boce ovog pića. Na sudu je sad da odluči da li njena tužba validna, a ukoliko je to slučaj, ceo proces će moći da počne tokom naredne godine. Koliki je ovo novac najbolje govori to što sve procene govore da sav novac i imovina koju Becky sad ima vredi “tek” negde oko tri miliona dolara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Becky G

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Latino princeza: Becky G predstavlja spot za pesmu „Cuando Te Bese“!

3 thoughts on “Becky G na sudu, traži 105 miliona dolara!

  1. Famozo,Dove Cameron je igrala onu asocijaciju pesmama,kao sto su i Ariana,Sofia itd. pa hocete pisati o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.