Ariana Grande priča o promenama na evropskoj turneji, ali nije je lako razumeti

Ariana Grande šokirala je fandom u Evropi izmenama datuma turneje, dok su najgore prošli fanovi u Poljskoj gde je ona otkazala nastup i nije ni reč rekla o tome. Ari je sad potvrdila tu vest i obratila se poljskim Arianatorima kojima iz njenog odgovora neće biti jasne mnoge stvari.

Nakon što ju je neko od fanova zamolio da se konačno oglasi i da prestane da ignoriše fandom, Ari je odgovorila, “Ne ignorišem, već sam vam rekla. Volim vas i mnogo mi je žao što nismo uspeli da pomerimo koncert. Znate to… Niko nije ignorisan. Zahvalna sam što me razumete. Čujem vas i žao mi je što ste tužni. I ja sam. Volim vas.”

Ove reči baš i ne govore mnogo toga, a iako se nas puno ne tiče, svakako brine ovakvo ponašanje Ari koji ne želi da objasni šta se desilo. U zvaničnom obaveštenju jedino stoji da organizator nije kriv, već da je Ariana iz ličnih razloga otkazala nastup.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Ariana najavljuje: Okuplja se "Victorious" ekipa!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ariana Grande priča o promenama na evropskoj turneji, ali nije je lako razumeti

  1. Nije hejt ali ne izgleda kao da je bila pri sebi dok je pisala odgovor na tu poruku… Pre nije bila ovakva, sta li joj bi?
    Ne mora da dâ odmah odgovor ako ne zeli, ali bolje je reci nesto konkretno umesto "mnogo mi je zao, ali volim te" osobi kojoj bi zaista znacilo da je vidi uzivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.