Ariana Grande preumorna nakon kraja turneje: Prvo što ću da uradim jeste sistematski pregled!

Nakon preko 75 koncerata koje je održala tokom svoje svetske turneje, Ariana Grande se vratila kući a kako navodi, toliko napor je ostavio velikog traga na njoj pa će jednostavno morati da prođe detaljne lekarske preglede da bi započela oporavak.

“Mislim da je to prva stvar koja ću da uradim”, priča Ari za Women’s Health. “Videću se sa mojim lekarima koji će uraditi kompletan sistematski pregled ali i da odrade neke stvari koje odlažem već neko vreme.” Sem toga, pevačica i pomalo glumica kaže da joj je potrebno i da konačno vidi svoju porodicu. “Nisam bila kući od februara. Ovo je bilo izazovno putovanje za sve nas. Bilo bi jako lepo biti uz moje voljene na neko vreme, samo biti kući.”

Ari poručuje svojim Arianatorima da čak i kad nije u poslu misli na njih! “Jedna od najlepših stvari jeste što utičem na njihove živote, što sam tu za njih i pomažem im na neku način. Čak iako ih samo osnažim dok se ujutru spremaju za školu ili im pomažem kad im neko slomi srce. Volim kad ih nateram da zaigraju na putu do škole, volim tu vezu sa njima, mnogo mi je stalo do toga. To je prelepa stvar. Mislim o njima šta god da radim”, priča ona.

Pročitajte još  Genijalno: Ari objavila Snapchat spot za "Into You"

Ari dodaje i da ova pauza neće biti duga! “Znajući me, uskoro ću biti u studiju jer je to ono što volim, volim da stvaram. Biću odmorna i spremna za nove izazove jer jako volim ovo”, konstatuje ona i otkriva da je rad na novom albumu počela još pre godinu dana!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ariana Grande preumorna nakon kraja turneje: Prvo što ću da uradim jeste sistematski pregled!

  1. Kraljice mojaaa,ti meni da kazes ajde nasred ceste ili puta plesi i pevaj moje pesme na glas da te svako cuje ja bih to uradilaaa! <33

  2. Naravno da je iscrpljena,odradila je jaaaako dobru turneju,ali još uvijek ćemo zadržati ono #PrayFromManchester❤Ari carice,dođi nam na balkan iduće turnejeee <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.