Jade Thirlwall bila na ivici smrti pre osnivanja Little Mixa!

Članica Little Mixa, Jade Thirlwall otvorila je dušu i sa svetom podelila svoju mračnu tajnu, a to je da je pre osnivanja benda bila na ivici smrti, jer se čitavih pet godina borila sa ne tako retkim poremećajem ishrani – anoreksijom. Jade ističe da za to nije niko znao i da je to stvar sa kojom se borila jako dugo uz konstantan osećaj depresije i mržnjom prema samoj sebi, što su inače karakteristični simptomi za ovaj poremećaj.

„Naravno, postala sam veoma mala i rebra su mi ispadala. Bila sam mršava i nosila sam vrećastu odeću kako bih to sakrila. U mojoj glavi bila sam toliko nisko i depresivno zbog svega što mi se dešavalo u životu, stvarno sam htela da propadnem nekako,“ otkrila je Jade. „Došla sam u stvarno groznom stanju. Preokret i razlog zbog koga sam prvi put rekla svom savetniku za ovo, jer sam mrzela sebe,“ dodala je ona.

„Druga prekretnica je bila kada su mi lekari rekli da ću umreti ako nastavim ovako,“ otkrila je Jade dodajući da je to bilo poprilično zastrašujuće čuti i da je to bilo veoma štetno i za njenu porodicu. „Postala sam sebična u pogledu kako se osećam prema sebi. Zaboravila sam da imam porodicu i prijatelje koji su takođe povređeni zbog onoga što radim,“ priznala je. Jade otkriva i da joj je anoreksija dala pogrešan osećaj kontrole, odnosno da je zbog nje mislila da ima „anđela na ramenu koji joj govori šta da radi“.

Pročitajte još  "Bićemo kao The Rolling Stones": Little Mix se zavetovale da će potrajati i narednih 50 godina

„Ipak, anoreksija je bila đavo na mom ramenu. To nije moj prijatelj, trudila sam se da to shvatim na početku, jer sam bila izolovana i nisam pričala nikome,“ dodala je pevačica. „Navikla sam se da čujem glas koji mi govori ‘Ne jedi to’, ‘Ne gledaj se u ogledalo’ ili ‘Još si ružna, imaš još dug put pred sobom’. Trebalo mi je vreme da shvatim da taj glas više nije dobar za mene,“ zaključila je Jade. Važno je da je Jade sada na pravom putu, a njena priča može da pomogne mnogima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nicki Minaj vređa Leigh-Anne, Jesy Nelson uživa u tome!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.