“Spremna sam”: Ariana Grande potvrdila da ide na pravu svetsku turneju, stižu prvi datumi!

Ariana Grande ima teške mesece iza sebe, ali sudeći po onome što je rekla svojim Arianatorima, ona je spremna za povratak na veliku scenu i pravu svetsku turneju, jer veruje da joj je upravo to potrebno!

Neko iz fandoma pitao je Ari na Twitteru da li ima nekakvih vesti o turneji, a Ari je odgovorila, “Spremna sam, to je potrebno mom srcu u stvari. Završavam par stvari, izbaciću datume što je pre moguće”. Još jednom, nema razloga za paniku kad smo mi u pitanju, jer Ari pod tim podrazumeva datume za deo turneje po Severnoj Americi.

Evropa očigledno neće biti preskočena, a ima li u toj priči za nas, ostaje otvoreno pitanje. Kao što često napominjemo, nije dovoljno da organizator samo pozove Ari – potrebno je da njen specijalizovani tim to i prihvati. Kao što znamo, Ari do sad nije dolazila čak ni do Beča. Ipak, na nama je da probamo sve što možemo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on ““Spremna sam”: Ariana Grande potvrdila da ide na pravu svetsku turneju, stižu prvi datumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.