Ariana Grande i Justin Bieber tajno snimaju zajedničku pesmu

Prošle godine, povodom pandemije virusa COVID-19, Ariana Grande i Justin Bieber snimili su zajedničku pesmu ‘Stuck With U’ koja je postala veliki hit. Najzanimljivije od svega je bilo to što je spot bio sačinjen od videa njihovih fanova koji kod svojih kuća igraju uz pesmu sa svojim porodicama. Kako saznajemo, Justin i Ariana ponovo snimaju zajedničku pesmu ali ovog puta ‘ tajno’.

Prošlogodišnji duet Ariane Grande i Justina Biebera ‘Stuck With U’ postao je broj jedan hit u SAD-u i Velikoj Britaniji, ali izgleda da su oni radili zajedno i pre tog singla. Prema producentu BMW Kennyju, Ariana je snimila verziju Justinove pesme ‘Wish You Would’ u kojoj sada peva i Quavo, a pesma se pojavljuje i u Justinovom novom albumu ‘Justice’. Dakle, Arianina verzija ove pesme leži negde skrivena i čeka da je svet čuje.

Otkrivajući vesti o saradnji po prvi put, Kenny, producent pesme ‘Wish You Would’, rekao je za Metro.co.uk, ”Wish You Would je trebalo da bude na albumu ‘Purpose’, ali iz nekih čudnih razloga… zapravo je trebalo da bude duet sa Arianom Grande. Verujem da postoji verzija sa Arianom Grande negde na hard disku računara. Prva verzija je bila sa Codyjem Simpsonom, a zatim smo tu stavili i Arianu Grande. Ne znam šta se desilo sa pesmom, ali ona nije imala svrhu pa je samo ostala zabačena negde. Nekad bih napisao pesmu, a umetnik je jednostavno ne bi dobio ili ne bi razumeo njenu svrhu. Međutim, Justin je poslušao ovu pesmu, svidela mu se i to je bila jedna od onih spremnih za album.”

Pročitajte još  I dalje se vole: Ari na večeri sa svojim prvim dečkom!

Ariana Grande otkrila nam je u svom novom YouTube videu rigorozni i visokotehnički vokalni rad na pesmi ‘Positions’ koja je objavljena oktobra 2020. godine. U petominutnom klipu, Grande je prikazana kako dodaje slojeve harmonije i pronalazi nove kombinacije nota dok je u studiju. Možete pogledati ceo klip ispod:

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

One thought on “Ariana Grande i Justin Bieber tajno snimaju zajedničku pesmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.