Manje od godine u braku: Raskinuli Miley Cyrus i Liam Hemsworth!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth su se prvi put upoznali pre deset godina, odnosno 2009. godine na snimanju filma “The Last Song”, a ubrzo su u javnost izašli kao par i to na crvenom tepihu 2010. godine. Nakon brojnih raskida, pomirenja, veridbe, par se venčao u intimnoj atmosferi u decembru prošle godine, da bi sada svetom odjeknula vest da su raskinuli i to posle nepunih godinu dana u braku!

“Liam i Miley su se složili da se razdvoje ovog puta,” potvrdio je izvor za E! News. “Stalno se razvijaju, menjaju se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je najbolje da se oboje fokusiraju na sebe i karijeru. Oni i dalje ostaju posvećeni roditelji svojim životinjama kojima daju ljubav u slobodno vreme. Molim vas, poštujte njihovu odluku i privatnost,” napisano je u saopštenju.

Miley svoje vreme provodi u Italiji, a na fotografijama koje je postavila fanovi su uvideli da ona ne nosi burmu što je odmah pokrenulo i potpalilo spekulacije da se par razišao. Ubrzo nakon toga, Miley je snimljena kako se ljubi sa bivšom ženom Brodyja Jennera, Kaitlynn Carter.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nikad ne biste rekli: Znate li kako glase prava imena zvezda?

3 thoughts on “Manje od godine u braku: Raskinuli Miley Cyrus i Liam Hemsworth!

  1. Dobro je da su se razisli, nisu jedno za drugo a kamoli za brak. Liam je divan, a Miley je suvise razuzdana i jasno je da se ta veza nije mogla odrzati dugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.