Bes i očaj: Ariana po treći put otkazala rasprodat koncert u Poljskoj, ispomerala druge nastupe!

Možete li i da zamislite kako biste se osećali da vaša omiljena zvezda zakaže, pa onda samo par nedelja pre dolaska otkaže koncert u vašoj zemlji, čak iako se karte jako dobro prodaju? Arianatorima iz Poljske to se upravo desilo i to ne prvi, već treći put, zbog čega su van sebe od besa!

“Live Nation obaveštava sve da je Ariana promenila svoju turneju iz ličnih razloga. Koncert 5. septembra u Hamburgu i 8. septembra u Pragu pomereni su za 9. oktobar (Hamburg) i 4. septembar (Prag). Žao nam je što moramo da vas obavestimo da je Arianin koncert u Poljskoj najavljen za 9. septembar otkazan”, stoji u saopštenju organizatora.

Naravno, fanovi će dobiti svoj novac nazad, ali nikakve druge informacije nisu saopštene, pa se ne zna zašto je samo Poljska otkazana, jer su sve karte već bile prodate! Ovo je već treći koncert koji Ari Grande otkazuje nastupe u Poljskoj, jer 2017. već otkazala dva. Doduše, tad zaista niko to nije mogao da joj zameri jer je to uradila nakon terorističkog napada na svom koncertu u Mančesteru.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve drugo može da sačeka: Tini Stoessel je jutros bila na koncertu Ariane Grande!

3 thoughts on “Bes i očaj: Ariana po treći put otkazala rasprodat koncert u Poljskoj, ispomerala druge nastupe!

  1. U vreme kad su ti koncerti trebali da budu održani, biće tačno godinu dana od kad je Mac Miller preminuo, verujem da je to razlog svemu ovome, tako da je razumem

  2. 7. septembra ce biti godinu dana od kako je Mac Miller preminuo, a nastup u Poljskoj je 9. septembra sto je jako blizu, mogla je i njega pomeriti. Ali mi je nekako cudno sto sve do pre nekoliko dana bilo normalno i odjednom nedelju dana pred evropsku turneju se menjaju planovi

    1. Da, nije fer prema Poljacima da opet ovo radi. Znala je i pre početka turneje kad je godišnjica, bilo bi jako neprofesionalno da je to razlog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.