Ariana Grande se razbolela, pa otkazala večerašnji nastup!

Ostalo je još samo tri dana do kraja ove 2018. godine, što znači da večeras kreću razni programi i koncerti povodom dočeka Nove godine, međutim ipak neće sve biti po planu u Las Vegasu večeras. Ariana Grande je imala zakazan nastup u ovom gradu večeras, međutim zbog neočekivanih komplikacija morala je da otkaže svoj nastup, što je i saopštila putem priča na svom Instagram profilu.

Pevačica je ranije ove godine iznenadno otkazala jedan nastup i to odmah nakon raskida sa bivšim verenikom Peteom Davidsonom, međutim ovog puta razlog zbog kog je Ariana otkazala nastup je situacija na koju nije mogla da utiče – zdravstveni problem. Ari se sinoć obratila fanovima putem Instagram priča gde se izvinila što neće biti u mogućnosti da večeras nastupi zato što se baš razbolela, ali dodaje da će im to svakako nadoknaditi u toku naredne godine. “Vegas, trenutno se borim sa nekim zdravstvenim problemima i neću biti u mogućnosti da vas vidim ovog vikenda. Volim vas i očekujem da vas vidim već naredne godine,” napisala je Ari.

Kako prenosi TMZ, Ariana ima bronhitis, tako da je otkazivanje nastupa bila najbolja moguća opcija kako bi se pevačica što pre oporavila. Kako je Cosmopolitan organizovao čitav događaj, izdao je i zvanično saopštenje da pevačica nije u mogućnosti da se pojavi na sceni večeras i da će svi dobiti povraćaj novca koji su dali za karte.

Pročitajte još  Srušeni snovi Ariane Grande: Povratak "Victoriousa" postao gotovo nemoguć!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Ariana Grande se razbolela, pa otkazala večerašnji nastup!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.