Posebna pesma: Ariana Grande posvetila pesmu „Ghostin“ Macu Milleru

Da li ste već poslušali album Ariane Grande „Thank U, Next“? Naša redakcija je to uradila čim je album izašao, i moramo priznati da nam se među pesmama odmah izdvojila jedna kao najemotivnija i da smo odmah shvatili o čemu se u njoj radi – u pitanju je pesma pod nazivom „Ghostin“.

Ako ste upućeni u nesreću koja je zadesila Maca Millera, repera i bivšeg dečka Ariane, verovatno ste odmah primetili da je pesma „Ghostin“ o njemu, naročito jer je Ari još uvek bila sa Peteom Davidsonom kada je Mac preminuo i ostavio Ari u ogromnoj patnji. „Znam da ti slama srce što ponovo plačem zbog njega dok spavaš pored mene“ peva ona u pesmi, očigledno aludirajući na period kada je bila previše potresena zbog Maca da bi Peteu pružila ljubav i ono što se od nekoga u vezi očekuje, pažnju.

„Pesma je o tome kad se osećaš loše zbog osobe sa kojom si jer voliš drugog. Osećaš se loše jer ne možeš da mu kažeš da ne može da se poredi sa njim…“ ispričala je Ariana na Twitteru, kasnije dodajući da je ova pesma prva i napisana na albumu, i da joj je za nju trebalo najviše vremena i da je verovatno nikada neće pevati uživo jer bi je bolelo previše da se ne rasplače.

Pročitajte još  Nema stajanja: Ariana Grande snima novi spot!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Posebna pesma: Ariana Grande posvetila pesmu „Ghostin“ Macu Milleru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.