Prijateljica Ariane Grande otkriva: Pesma „NASA“ nije o majici Petea Davidsona!

Ariana Grande se tokom „Sweetener“ ere a još više tokom pisanja albuma „Thank U, Next“ jako zbližila sa novim prijateljicama sa kojima je sada počela i spotove da snima – jedna od njih je Victoria Monet sa kojom Ari sarađuje sve više, pa je ona upućena u čitav album „Thank U, Next“!

Victoria Monet je zbog prijateljstva i saradnje sa Ari odavno privukla pažnju Arianatora, pa oni često pitaju Victoriu svašta vezano za album! Naime, Victoria je nedavno tvitovala da je pesma „NASA“ fenomenalna (jedna od pesama koje će se naći na Arinom novom albumu) a E! News je od toga odmah napravio priču objavivši jednu sliku Ari sa Peteom Davidsonom, na kojoj Pete nosi majicu na kojoj piše „NASA“!

S obzirom da su mnoge pesme sa albuma verovatno o raskidu, mediji su odmah povezali da je ovo pesma posvećena Peteu, ali Victoria kaže da nije tako! „Obećavam da nismo napisale čitavu pesmu o majici ovog tipa, obećavam, to je zapravo česta reč“ napisala je Victoria uz emodžije smeha. Pa, ostaje da sačekamo da album izađe da vidimo šta je Ari želela da kaže!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Živi li u zabludi? Ovu devojku svi mediji danas opisuju kao klona Ariane Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Prijateljica Ariane Grande otkriva: Pesma „NASA“ nije o majici Petea Davidsona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.