Provalnici upali u Rihanninu kuću!

Rihannini problemi sa provalnicima nikako da prestanu, pa je u četvrtak ujutru prijavljeno da je neko upao u njenu vilu na Hollywood Hillsu i da je čak proveo noć u toj kući, a policija je dobila obaveštenje kada se oglasio Rihannin sigurnosni alarm!

Svom srećom pevačica nije bila u toj kući kada je lopov upao i još uvek nije dala nikakav komentar vezan za nesrećni slučaj u kući, koju je inače kupila u avgustu 2017. godine za skoro sedam miliona dolara. Sumnjalo se da je krivac za ovaj slučaj čovek koji ju je već uhodio, Eduardo Leon, ali on odbija da prizna krivicu i biće pod uslovnom kaznom pet godina kako je izjavila policija.

Ako se Eduardo ne bude pridržavao svoje kazne provešće u zatvoru četiri godine, a po kazni mu je određeno i da ne sme da prilazi Rihanni narednih deset godina i da mu je zabranjnen pristup društvenim mrežama pet godina, a u međuvremenu će posećivati psihijatra za svoje mentalno zdravlje i konzumiranje droge.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rihanna

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Znate li ko su Destiny Hope ili Chloe Celeste Hosterman? Ovo su prava imena slavnih mladih zvezda!

One thought on “Provalnici upali u Rihanninu kuću!

  1. Ako nemaju dokaz da je on provalio ne mogu da ga privedu ako on vec odbija da prizna krivicu msm mozda nije on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.