Ariana Grande o najmisterioznijoj pesmi na svom albumu: Molila sam da je obrišu!

Svi ovih dana slušaju novi album Ariane Grande, “Thank U, Next” koji je definitivno njen najiskreniji do sad, u smislu da je inspirisan svime što joj se događalo tokom 2018. godine. Mnogim je najzanimljiva pesma “Ghostin'” za koju svi misle da govori o Macu Milleru, a Arianine reakcije to samo i potvrđuju!

Kako je Ari priznala u novom intervjuu, ona je kumila i molila da se ta numera ne nađe na albumu, ali da je njen menadžer Scooter Braun bio uporan u želji da to ne dozvoli. “Za mene je to bilo previše, bukvalno. Molila sam Scootera da je obriše. On mi je govorio, ‘Previše razmišljaš. Ovo je nešto posebno i treba to da podeliš sa svima. Tad sam odustala Htela sam da skinem još par pesama sa albuma, ali sam zadržala većinu njih. Prelepa je, to je omiljena pesma moje mame”, ističe ona.

Ona ističe i da ju je peti album naučio važnu lekciju, a to je da veruje svojim procenama. “Mislim da imam dobru ideju kako bi to trebalo da zvučim i šta želim da kažem ljudima, a ponekad me ubeđuju u nešto, ali tad pomislim kako bi trebalo da dam šansu sebi. To radi i kad je reč o mom ličnom životu, ali i muzici”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Topsify music chart #64 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

2 thoughts on “Ariana Grande o najmisterioznijoj pesmi na svom albumu: Molila sam da je obrišu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.