Postoji još jedna neobjavljena pesma Maca Millera i Ariane Grande!

Ariana Grande i Mac Miller više puta su sarađivali za njegovog života, ali neke od njihovih zajedničkih pesama nikad nisu objavljene, potvrdio je reper Evidence odgovarajući na pitanja fanova na Twitteru.

Evidence i Mac Miller bili su dobri prijatelji, a snimili su i zajedničku pesmu koja do sad nije objavljena. Upitan da li će se to promeniti, on je naveo nešto jako interesantno! “Ariana je uradila deo ove pesme. Mac je svirao bas, a njegova deonica je sjajna. Nadam se da će se ona pojaviti jednog dana. Dakle, u ovoj numeri Mac svira bas i repuje, a Ariana peva deo refrena!

Evidence je očigledno voljan da se pesma objavi, ali to očigledno ne zavisi samo od njega, već i od Ari, odnosno porodice Maca Millera koja raspolaže njegovom imovinom otkako je on izgubio život nesrećnim slučajem. Ari i Mac prvi put sarađivali su još 2013. godine na pesmi “The Way” koja se pojavila i pre nego što su oni bili u vezi.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se krije iza umetaka: Evo kako Ariana Grande neguje svoju prirodnu kosu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.