Ne slažemo se! Ariana Grande otkrila koja joj je najgora pesma sa albuma “thank u, next”

Album “thank u, next” naišao je na sjajne kritike, ali Ariana Grande naravno misli da je ponešto moglo biti urađeno i bolje. Ona je sad proglasila i najgoru pesmu sa tog albuma, a iznenađujuće je to što je u pitanju jedna od po nama boljih numera koju je i ona zdušno promovisala prethodnih meseci!

Prilično pouzdana stranica Grande Room objaivla je da je za Ari najgora pesma na albumu “NASA”, a u pitanju je pesma koja govori o tome kako joj je potreban prostor i odnosi se na to kako se osećala dok je bila sa Peteom Davidsonom. Arianatori su zbunjeni, pa podsećaju da je vizuelni identitet turneje baziran na nazivu ove pesme kao i da ona prodaje majice sa tim natpisom.

Ari doduše ume da promeni mišljenje – iako je obećala da više neće izvoditi pesmu “Bang Bang”, to je ipak učinila tokom nastupa na “Coachelli”, a “NASA” je jedna od pesama koje peva na svojoj “Sweetener” turneji koja je u toku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza otkriva: Šta sve znamo o Arianinom albumu "Moonlight"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.