Uvek nađe način: Ariana Grande otkazala koncert, ali platila ručak fanovima!

Ariana Grande ima ozbiljnijih zdravstvenih problema koji je sprečavaju da da svoj maksimum u evropskom delu turneje, ali iako je jasno da pevačici nije dobro, uvek će postojati zli jezici koji će joj reći da se ne trudi dovoljno. Ipak, Ari uzvraća udarac i njen fandom nikako ne može da kaže da njoj nije stalo do njih, jer ona na razne načine želi da im ulepša trenutke na ovoj turneji!

Naime, Ari je zbog zdravlja morala da otkaže koncert u Leksingtonu i čak je snimila video u kom je pokzala koliko joj je loše i da nije bilo drugog izbora, a grupica od 40 fanova koji su doputovali iz daleka da bi došli na koncert dobili su od Ari mali poklon – besplatan ručak u jednom od obližnjih restorana!

Ari ovu turneju koristi i kao lep način da se prisetimo praznika koji stižu, i iako do Božića ima više od mesec dana, ona na turneji izvodi hitove sa svog EP-a “Christmas & Chill” i vratila ga je na top liste kao da je nov! Ari ima i tu čast da je nominolvana za pet Grammy nagrada, tako da joj to ulepšava ove naporne dane.

Pročitajte još  Ariana o ponovo o depresiji i svom prvom idolu: Toliko te volim!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.