Divan gest: Ariana Grande poslala cveće i poklone bolesnom fanu koji nije mogao da dođe na koncert!

Arianu Grande u ovom momentu voli praktično ceo svet i normalno je da pevačica nije u mogućnosti da upozna svakog svog fana, a najgore je onima koji bi svim srcem želeli da odu na njen koncert, ali zbog zdravlja nisu u mogućnosti. Ari ipak ima veliko srce i trudi se da udovolji i takvim fanovima, kao što je to uradila ove nedelje za jednu devojku u bolnici.

Naime, ovoga puta je u pitanju priča o Brianni, devojčici koja je godine provela u bolnici i imala 27 operacija zbog kičme i problema sa kostima a pati i od skolioze, pa je prosto bilo neizvodljivo da dođe na Arianinu „Sweetener“ turneju. Uprkos tome, Ari je čula za njenu situaciju i odlučila da joj ulepša dan tako što će joj poslati cveće i brdo poklona sa turneje u vidu kačketa, majica i postera!

Ari zbog obaveza oko turneje nije bila u mogućnosti da se uživo pojavi i upozna svoju obožavateljku, ali joj je umesto toga potpisala sve poklone koje je poslala, i poslala posebnu poruku: „Šaljem ti najveći zagrljaj“.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Arianatorka Irina nam šalje svoj poziv Ari da poseti Balkan!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

4 thoughts on “Divan gest: Ariana Grande poslala cveće i poklone bolesnom fanu koji nije mogao da dođe na koncert!

  1. Koliko je ona dobra! Drago mi je sto je i dalje zadrzala svoju humanost i slava je nije udarila u glavu kao mnoge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.