Ariana Grande priključena na infuziju, u suzama otkazala koncert! (video)

Ariani Grande nije nimalo bolje. Nakon što je javnost obavestila kako ima zdravstvenih problema još od evropskog dela turneje, Ari je sad bila prinuđena i da otkaže svoj prvi sledeći nastup u gradu Leksington u američkoj državi Kentaki. Ona je povodom toga snimila i novi video, gde vidimo koliko joj je teško.

Ari u svom videu kaže da se danas oseća još gore. “OK, probudila sam se osećavši se deset puta gore i mnogo me boli kad gutam”, priča ona. “Nisam sigurna šta mi se to dešava, ali nažalost ne mislim da ću uspeti da izguram ovo večeras i toliko mi je krivo i žao mi je. Toliko mi je krivo, ali naravno, biće vam vraćen novac. Ovo me baš pogađa”, priča Ari dok joj se suze slivaju.

“Hval vam što me razumete i šaljete mi ljubav. Ja ću vas obaveštavati o svemu čim saznam šta je sa mojim telom, ali hvala vam što me razumete i toliko mi je žao.” Ari dobija podršku i jednog od svojih idola, legendarne glumice i pevačice Barbre Streisand koja je objavila njihovu zajedničku fotku na Instagramu i napisala, “Osećaj se bolje Ariana Grande. Uzmi piće puno vitamina C uz manuka čaj i naravno, pileće supice.” Ariana je u ovom momentu toliko slaba da čak prima i infuziju, ali nadamo se da će njeni lekari brzo shvatiti u čemu je tačno problem. Famoza će nastaviti prati situaciju i obaveštava vas o svemu što se dešava sa njom narednih dana.

Pročitajte još  Stiže u petak: Pogledajte trejler za novi spot Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.