Ljubav cveta: Ari Grande objavila romantični video sa novim dečkom!

Iako oboje dobijaju zlurade komentare, Ariana Grande i Pete Davidson su očigledno vrlo srećno zaljubljeni! Da je tako, pokazuje video koji je Ari objavila prethodne noći na svom Instagramu, a gde ih vidimo kako uživaju pekući maršmelou.

Naravno, već po tetovaži koja se vidi, jasno je da je baš Pete u društvu Ari! Napredovanje njihove veze upućuje na to da je ona počela i znatno pre nego što se pojavila vest da su Ari i Mac Miller raskinuli jer on nikako nije uspevao da se reši svojim problema sa bolestima zavisnosti.

I Pete pati od zdravstvenih problema jer ima poremećaj ličnosti, ali svima koji ga napadaju poručuje da osoba sa ovim simptomima može da živi sasvim normalno, i da nisu u redu komentari gde mu ljudi poručuju da zbog toga nije dovoljno dobar za Ari!

https://youtu.be/QERb4fn5gz8

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Zašto Selena pokušava da bude crnkinja?" Pevačica na meti ozbiljnih optužbi!

4 thoughts on “Ljubav cveta: Ari Grande objavila romantični video sa novim dečkom!

  1. Bitno je da je ona sretna ako nije bila sa Macom,neka su prekinuli!Najbitnije je da je sretna a ne da bude s Macom zbog medija i da nju optuzuju da je zbog nje zavrsio u zatvoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.