Ljubav cveta: Ari Grande objavila romantični video sa novim dečkom!

Iako oboje dobijaju zlurade komentare, Ariana Grande i Pete Davidson su očigledno vrlo srećno zaljubljeni! Da je tako, pokazuje video koji je Ari objavila prethodne noći na svom Instagramu, a gde ih vidimo kako uživaju pekući maršmelou.

Naravno, već po tetovaži koja se vidi, jasno je da je baš Pete u društvu Ari! Napredovanje njihove veze upućuje na to da je ona počela i znatno pre nego što se pojavila vest da su Ari i Mac Miller raskinuli jer on nikako nije uspevao da se reši svojim problema sa bolestima zavisnosti.

I Pete pati od zdravstvenih problema jer ima poremećaj ličnosti, ali svima koji ga napadaju poručuje da osoba sa ovim simptomima može da živi sasvim normalno, i da nisu u redu komentari gde mu ljudi poručuju da zbog toga nije dovoljno dobar za Ari!

https://youtu.be/QERb4fn5gz8

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande više nije na američkoj top listi!

4 thoughts on “Ljubav cveta: Ari Grande objavila romantični video sa novim dečkom!

  1. Bitno je da je ona sretna ako nije bila sa Macom,neka su prekinuli!Najbitnije je da je sretna a ne da bude s Macom zbog medija i da nju optuzuju da je zbog nje zavrsio u zatvoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.