Koliko se samo trudi: Ariana Grande oduševila fandom pričajući australijskim akcentom! (video)

Ariana Grande je preumorna nakon serije koncerata po skoro svim kontinentima a iako joj mediji zameraju da ne komunicira dovoljno sa publikom, ona je u ponedeljak na koncertu u Australiji oduševila sve pokušavajući da priča akcentom koji se govori u Australiji!

Ari je tako pričala, “Melburne, da li se dobro zabavljate? Jako sam srećna što sam ovde… lepo vas je videti. Da li ste ponosni na mene?” pitala je ona kroz smeh, očekujući reakciju na svoj pokušaj imitiranja akcenta. “Vežbala sam ovo za vas ljudi. Volim vas ljudi, hvala vam mnogo za večeras. Vi ste neverovatni, hvala vam.” Fandom je bio veoma zadovoljan posle nastupa a Ari će u ovom gradu održati koncert i danas!

Australijski akcenat inače uopšte nije jednostavan – mnogo je lakše da neko iz Hrvatske ili BiH govori sprskim akcentom ili obrnuto, pošto su razlike mnogo manje. Ari se uvek trudi da udovolji domaćoj publici – sećamo se kako je na koncertu u Tokiju pričala na japanskom i to nekoliko rečenica!

https://youtu.be/4Fb2HOdmiH8

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvek nasmejana: Ariana Grande blista dok iščekuje ulogu Glinde!

4 thoughts on “Koliko se samo trudi: Ariana Grande oduševila fandom pričajući australijskim akcentom! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.