Tini večeras ima nastup karijere u direktnom prenosu!

Kao što smo već pisali, Martina Stoessel pevaće u finalu južnoameričke fudbalske Lige šampiona koje počinje večeras u 21h, a prenos je obezbeđen na nekim našim televizijama! Ono što znamo jeste da u Srbiji prenos radi TV stanica Arena Sport 1 koju nažalost nema mnogo domaćinstava, ali postoje alternative!

Najbolja od njih svakako je da prenos gledate preko interneta, a mi predlažemo da probate sa ovim linkom koji makar tokom pisanja ove vesti radi savršeno! Mi svakako savetujemo da ga odmah isprobate, naročito ako ste na telefonu, jer strimovanje po običaju bolje radi preko kompjutera, naročito ako nemate dobar wi-fi signal.

Ono što je nepoznanica još uvek jeste kad će se Tini naći na sceni, ali za očekivati je da se to desi pre početka meča. Samim tim ne možemo ni da garantujemo da ćemo je videti, ali s obzirom da se ovakve stvari gotovo uvek prenose, verujemo da su i sad velike šanse da se to desi! Tini neće biti sama na sceni, odnosno, pored nje nastupaće i druge zvezde Južne Amerike među kojima je nama najpoznatiji Sebastian Yatra! Tata Martina Stoessel objavio je i fotku iz novina koja to potvrđuje, ali ni tu ne postoji tačna satnica. Možemo samo pretpostaviti da će ona biti deo uvodne ceremonije koja po pravilu traje manje od pola sata na ovakvim događajima.

S obzirom na veliki broj izvođača, od Tini ne možemo očekivati šou duži od pet minuta, ali i to će biti dovoljno da se predstavi stotinama miliona ljudi širom sveta koji će gledati ovaj meč! Mi se nadamo da će razum pobediti, iako su navijači jednog od učesnika finala, River Plate, izričito protiv nastupa Tini a zato što je ona navijač njima najomraženijeg rivala, Boke juniors. Ipak, Tini zna da će njen fandom biti srećan!

Pročitajte još  Još jedan sjajan kviz Violete: Koja pesma s albuma "Tini" te najbolje opisuje?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini večeras ima nastup karijere u direktnom prenosu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.