Ariana Grande i dalje ima psihičke probleme: Moji Arianatori, ne znate koliko me činite srećnom!

Ariana Grande je bolje nego što je bila prošle godine, ali pevačica i pomalo glumica ističe da je proces ozdravljenja nešto što dugo traje i da nema načina da joj odjednom bude bolje. Ari ističe da mnogo radi na sebi, ali da je za neke stvari očigledno jedini lek vreme, pa da mora biti strpljiva.

“Ozdraviti je težak posao. Prihvatite svoje uspone i padove. Budite nežni prema sebi i okružite se nežnom energijom. Niste sami”, napisala je ona na svom Instagram Storyju. Ari se prethodno zahvalila fandomu što su toliko uz nju i trpe je ovakvu kakva jeste.

“Vi sve činite boljim. Hvala vam za tu energiju, zaista. Sve vas volim, toliko mnogo”, napisala je ona i dodala, “Nemate pojma koliko ste mi pomogli i koliko srećnom me činite. To što delim sa vama u kakvom sam stanju je tako prelepo.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Kako te nije sramota?": Ariana Grande na udaru zbog vulgarne šale na Instagramu!

2 thoughts on “Ariana Grande i dalje ima psihičke probleme: Moji Arianatori, ne znate koliko me činite srećnom!

  1. Svakome je potreban neki izduvni ventil. Ona je svoj pronašla kod njenih Arianatora. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.