Zayn divlja po Twitteru: Ostavite Gigi na miru!

Zayn Malik objavio je niz čudnih tvitova, pa su mnogi pomislili kako se on kroz njih na uvredljiv način obraća svojoj bivšoj devojci Gigi Hadid. Zayna su takve priče razbesnele pa je opet serijom poruka na ovoj društvenoj mreži želeo da pokaže kako o njoj nema ništa loše da kaže.

“Svim debilima koji izmišljaju priče – moji tvitovi nisu bili o Gigi, tako da ostavite je na miru, ona je najneverovatnija žena koju sam ikad upoznao”, napisao je on. “Ona me je volela i podržavala u momentima kad to nisam zasluživao. Ako imate nešto da mi kažete, ja ću vam objasniti stvari. Ako ništa ne znate, bolje je da začepite”!

Zayn i Gigi raskinuli su krajem prošle godine, mada o tome nisu pričali. Nakon toga navodno su se i viđali, ali Gigi je navodno dosta, jer posle dva raskida smatra da njima nije suđeno da budu zajedno. Zayn se po pisanjima medija, a može se reći i po tvitovima nalazi u dosta loše psihičkom stanju, a izgleda i da ostaje bez ugovora nakon razočaravajuće prodaje novog albuma.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn dobio statuu u rodnom gradu, Directioneri vrište od smeha!

One thought on “Zayn divlja po Twitteru: Ostavite Gigi na miru!

  1. Nije u redu kako se ponaša. Piše svoje nerazumljive izlive besa na twitteru i očekuje da kako kaže svi "začepe" i niko ne komentariše. Mislim da bi onda trebalo on malo da začepi ili da nadje pomoć koju sigurno neće naći na twitteru za njegovo stanje u kojem se nalazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.