Ariana Grande o „divljem“ životu na turneji: Mnogo plačem!

Ariana Grande je zvezda koja je mnogo toga napetog preživela na turnejama, ali uprkos tome pevačica ne želi da se odrekne mogućnosti da putuje po svetu i upoznaje fandom. Ipak, za Ari su ovakve stvari i dalje traumatične u neku ruku, a da ne pominjemo koliko je sam život na turneji naporan i nezdrav, pa Ari kaže da se često i rasplače!

„Turneja je divlja, život je divalj na turneji, sve emocije osećam pojačano i posvetila sam se ovoj turneji u trenutku života u kom se i dalje mnogo dvoumim oko stvari, tako da ponekad mnogo plačem“ napisala je Ari u svom postu u kom je detaljno pričala o celom iskustvu. „Delim ovo sa vama jer sam vam jako zahvalna i da vam kažem da ako vam je teško, treba da znate da niste sami. Teško je balansirati između brige o sebi, obaveza i brige o drugim ljudima, ali želim da znate da niste sami i da vam dobro ide“ napisala je Ari.

Koliko god da je teško, Ari obećava da će nastaviti da radi ono što svi očekujemo od nje – da peva i snima muziku! „Koliko god da postaje sve teže i da me emocije stižu, na zemlju me spušta zahvalnost i obećavam da ću nastaviti da radim sve ovo“ zaključuje ona. Podržavamo Arinu hrabrost!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pete Davidson ponovo priča gluposti o Ari, ponovo izazvao i bes javnosti!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.