Sve je bolje: Ariana Grande se vraća na scenu već 13. oktobra!

Od otkazivanja pojavljivanja u šou SNL, stvari se lagano popravljaju za Arianu Grande. Pevačica je u studiju, lagano razmišlja o novoj turneji, a sad je zakazala i prvi nastup u javnosti posle duže pauze!

Ari niej mogla da odbije poziv na jedno gala veče 13. oktobra u Los Anđelesu koje je posvećeno borbi protiv raka i podizanju svesti o ovoj teškoj bolesti. Za Ari je potvrđeno ne samo da će biti među gostima, već i da će pevati, a na scenu će se pojaviti i njena dugogodišnja prijateljica, glumica i pevačica Kristin Chenoweth.

Ovo je nešto što može sve da nas raduje, i nadamo se da će za Ari ovaj nastup biti jedno dobro iskustvo koje će je ohrabriti da se vrati normalnom životu i nastupima. I ona sama ističe koliko joj nedostaje turneja i fandom, ali sa druge strane želi da se upušta u novo putovanje oko sveta pre nego što bude sigurna da je spremna za tako nešto.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Helena nam šalje svoj test ličnosti: Da li se najbolje slažeš sa Demi, Sel, Ari, Tay ili Katy?

3 thoughts on “Sve je bolje: Ariana Grande se vraća na scenu već 13. oktobra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.