Ariana preoštra prema sebi: Imam sve na svetu, a stalno se žalim da mi nije dobro!

Ariana Grande poslednjih meseci jako pati od anksioznosti, odnosno neodređenog straha i nervoze, a sad kaže da se oseća jako krivom zbog toga jer zna koliko je uspešna i koliko je ljudi vole.

“Imate uspone i padove, nekad prođu nedelje u kojima mi sve ide od ruke i ništa mi ne fali”, priča on za BBC TV specijal. “Onda se nešto desi i sve počne. Osećam se glupo jer sam najsrećnija devojka na svetu… Osećam se krivom što to imam. To je nešto što ti je u glavi, nebitno je koliko sve dobro ide.”

Ari objašnjava da kad je u problemu, pritaji se na neko vreme u zagrljaju porodice. Ona isto tako ističe da svoje Arianatore uči da nije savršena, jer bi to bilo pogubno. “To nije realistično. Mislim da dokle god sam iskrena i sve delim sa fanovima, , to je najbolje što mogu, jer i njima dozvoljavam da urade isto”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande: Ništa od velike turneje, nisam u stanju za tako nešto!

2 thoughts on “Ariana preoštra prema sebi: Imam sve na svetu, a stalno se žalim da mi nije dobro!

  1. Svi smo mi anksiozni pomalo…Neko jako,a neko samo ponekad razmislja o glupostima.Svi mi imamo neke strahove.
    #GOARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.