Ariana preoštra prema sebi: Imam sve na svetu, a stalno se žalim da mi nije dobro!

Ariana Grande poslednjih meseci jako pati od anksioznosti, odnosno neodređenog straha i nervoze, a sad kaže da se oseća jako krivom zbog toga jer zna koliko je uspešna i koliko je ljudi vole.

“Imate uspone i padove, nekad prođu nedelje u kojima mi sve ide od ruke i ništa mi ne fali”, priča on za BBC TV specijal. “Onda se nešto desi i sve počne. Osećam se glupo jer sam najsrećnija devojka na svetu… Osećam se krivom što to imam. To je nešto što ti je u glavi, nebitno je koliko sve dobro ide.”

Ari objašnjava da kad je u problemu, pritaji se na neko vreme u zagrljaju porodice. Ona isto tako ističe da svoje Arianatore uči da nije savršena, jer bi to bilo pogubno. “To nije realistično. Mislim da dokle god sam iskrena i sve delim sa fanovima, , to je najbolje što mogu, jer i njima dozvoljavam da urade isto”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rezultati idu organizatorima u Srbiji i Hrvatskoj: Kreće godišnja Famoza koncertna anketa, da li je vaš favorit na spisku?

2 thoughts on “Ariana preoštra prema sebi: Imam sve na svetu, a stalno se žalim da mi nije dobro!

  1. Svi smo mi anksiozni pomalo…Neko jako,a neko samo ponekad razmislja o glupostima.Svi mi imamo neke strahove.
    #GOARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.