BLACKPINK rasturile rekord Ariane i BTS spotom za “Kill This Love”!

BLACKPINK su prošle večeri objavile spot za svoj novi singl “Kill This Love”, a istovremeno i svoj novi mini album istog naziva. Sam spot deluje prilično militantno a tako i zvuči, pa se čini kao idealna numera za otvaranje koncerta. Publici se ovo očigledno dopada, sudeći po rekordu u broju pregleda koji je postignut!

Naime, video je došao do 10 miliona pregleda na YouTubeu za samo četiri sata i 13 minuta, čime su pobedili BTS kojem je za “Idol” trebalo tri minuta više! Sem toga, devojke su srušile i rekord Ariane Grande koja je za “thank u, next” zaradila milion lajkova za 70 minuta, a BLACKPINK su to uspele za samo 30! Da li se vama dopada ovo što čujete i vidite?

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Minzy ljuta zbog načina na koji se 2NE1 oprostio: "Sramota je!"

15 thoughts on “BLACKPINK rasturile rekord Ariane i BTS spotom za “Kill This Love”!

  1. Da! Spot i pjesma kidaju! Thank U, next je dosta dosadna pjesma, pa je zasluzeno oborila njen rekord.

  2. Nisam fan K-Popa, prvenstveno jer mi zvuči bezveze, a ponekad i pomalo precjenjeni. Ali ovo nije loše uopšte 😋.
    Sada kada bih još razumjela pjesmu…🤣.

  3. Spot i pjesma su odlučni, a album je još bolji. 뚜두뚜두 remix je odličan, a Don't know what to do i KILL THIS LOVE su mi već sad među omiljenim pjesmama ❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Ja volim kpop i ja mnogo volim bts i blackpink.One su fantastične ja sam oduševljena njihovom novom pesmom i spotom,a one su u trendingu i kod nas u Srb 💜😇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.