Kruže glasine da Ariana Grande izbacuje beauty liniju ‘God Is A Woman’!

U poslednjih par godina poznate ličnosti počele su da izbacuju svoje beauty brendove. Harry Styles, Hailey Bieber, Rihanna, Kylie, Kim i Kendall, a sada navodno i Ariana Grande. Da li je moguće da ova sveže venčana dama već ima u planu da širi svoj biznis iako nenormalno mnogo zarađuje i samo od svoje pevačke karijere. Kruže glasine da se Arina nova beauty linija zove ‘God Is A Woman’, po istoimenom singlu iz 2018. godine, a evo šta sve treba da znate o njoj!

Prema ‘Trendmoodu’ Ari je potpisala ugovor za svoju liniju kozmetike koja će navodno sadržati sve od proizvoda za negu lica do proizvoda za telo koji uključuju body mistove, suflee, parfeme, gelove za tuširanje, kupke i još mnogo toga. Ovo zapravo i nije prvi put da se Ari uključuje u svet kozmetike. ‘Cloud’, ‘R.E.M.’ i ‘Ariana Grande Eau de Parfum’ su njena tri parfema koja su joj 2017. godine donela čak 150 miliona dolara tako da nas i ne čudi što Ari ponovo pokreće ovaj biznis.

Pročitajte još  Preslatko: Lana Del Rey peva pesmu "Pete Davidson" Ariane Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.