Postoji mogućnost da Harry Styles izbacuje sopstveni beauty brend!

Bivši pevač grupe One Direction, Harry Styles, pored svoje solo karijere, koju je započeo pre pet godina, najavio nam je i druge projekte na kojima radi. Kao što smo već pisali o tome, Harry će igrati jednu od glavnih uloga za predstojeći gej film ‘My Policeman’. Kako sada saznajemo, u petak je US Weekly izjavio da je pevačevo ime navedeno kao vlasnika nove firme koja će se baviti parfemima i kozmetikom. Da li je ovo istina i ako jeste kada će započeti proizvodnja?!

U dokumentu koji je objavljen, Harry je naveden kao direktor firme zajedno sa svojom ličnom asistentkinjom Emmom Spring. Iako nema detalja koje će tačno kozmetičke proizvode prodavati, fanovi na Twitteru su već počeli da daju pretpostavke da bi to mogla biti šminka za muškarce, lakovi za nokte. Neki se nadaju da će biti i parfema koji će mirisati poput njegovog omiljenog Tom Ford mirisa. Međutim, Harry još uvek ništa nije potvrdio, ali se nadamo da će uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Uvek misli na druge: Evo zašto se Harry Styles ne šiša!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.