Konkurencija sestri: Kendall Jenner predstavlja svoju kozmetičku liniju!

Prema procenama, bogatstvo Kendall Jenner u ovom momentu iznosi oko 20 miliona dolara, ali to je smešna cifra u odnosu na Kylie koja je “teška” preko milijarde i samo povećava tu razliku. Sasvim je moguće da je to glavni motivator da i Kendall pokrene svoju liniju kozmetike!

Kendall je 2. maja predala patent za imena “Kendall” i “Kendall Jenner”, a kao svrhu je navela da želi da koristi te nazive za svoju liniju kozmetike. Kako se navodi, ona planira da radi bukvalno sve – od parfema, preko proizvoda za kosu, gelova za tuširanje, lakova za nokte i kozmetike za kožu.

Nema sumnje da će Kendall biti vrlo uspešna, pogotovu ukoliko napravi i neku saradnji sa svojom sestrom. Ipak, čini se da će teško dostići njene uspehe, ma šta pokušavala. Naravno, Kim Kardashian prva je radila svoju kozmetičku liniju, ali ona nikad nije postigla ona što i Kylie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "A čime se to ona bavi?": Američki predsednik izblamirao Kendall pred svetom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.