“Lažljivica” postala mama na parkingu!

Troian Bellisario po drugi put je postala mama, ali ovaj porođaj će sigurno više pamtiti od prethodnog! Ova informacija stigla nam je prethodne nedelje, ali njen suprug Patrick J. Adams i ona tek sad su objasnili da se sve dešavalo pod neobičnim okolnostima! Kako oni ističu, porođaj je počeo naglo i nije bilo šanse da se Troian prebaci u bolnicu kako bi se tamo sve obavilo!

“Kad smo se pribiližili bolnici, postajalo mi je sve neudobnije u kolima”, ističe ona. Nakon što su oni nekako stigli do parkinga, Patrick je odjurio u bolnicu i rekao obezbeđenju šta se dešava. Nažalost, niko mu nije poverovao, a u međuvremenu, Troian je počela da se porađa bez ičije pomoći! Dok je Patrick stigao do nje, beba je već bila na pola puta, prenosi E! News.

Troian i njen suprug tako slobodno mogu da kažu da su bez pomoći lekara ponovo postali roditelji, a na Instagram objavi iznad možete i videti gde se sve tačno dešavalo! Čestitamo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Troian Bellisario

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vaše zvezde za ponedeljak, 28. oktobar 2019. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.