Sjajan potez: Hailey Bieber će od svog novog prezimena stvoriti uspešnu liniju kozmetike!

Hailey Baldwin, odnosno Bieber, skromno priča o svojoj karijeri u modelingu, ali ova devojka očigledno je jako pametna i mudra kada je u pitanju biznis! Ona je brakom sa Justinom Bieberom već otvorila sebi ogromna vrata koje joj možda ranije nisu bila otvorena iako ima slavnog oca, a uz sve to Hailey je registrovala svoje prezime Bieber i planira lepo da ga unovči!

Naime, Hailey Bieber je potpisala sve potrebne ugovore i njen sledeći korak u karijeri će navodno biti njena linija kozmetike i čitava firma koju će nazvati Bieber Beauty! Još uvek se ne znaju detalji oko toga šta će linija kozmetike obuhvatati ali je sigurno da će manekenka ovaj trenutak iskoristiti da uveća svoje bogatstvo i slavu, dok Justin za razliku od nje sada može malo i da odmori.

Zanimljivo je i da je Justin svoje srednje ime Drew skoro registrovao pa je iskoristio to ime za svoju kolekciju Drew, a možda je upravo to inspirisalo Hailey da iskoristi njegovo prezime za slične svrhe! Hailey je registraciju prezimena obavila još u oktobru, a osim kozmetike uvek ističe da je jako zanima dizajniranje odeće i da će se zasigurno oprobati i u tome.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako su Justin Bieber i Hailey Bieber prešli preko 'nedostatka poverenja' u braku?

2 thoughts on “Sjajan potez: Hailey Bieber će od svog novog prezimena stvoriti uspešnu liniju kozmetike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.