Sjajan potez: Hailey Bieber će od svog novog prezimena stvoriti uspešnu liniju kozmetike!

Hailey Baldwin, odnosno Bieber, skromno priča o svojoj karijeri u modelingu, ali ova devojka očigledno je jako pametna i mudra kada je u pitanju biznis! Ona je brakom sa Justinom Bieberom već otvorila sebi ogromna vrata koje joj možda ranije nisu bila otvorena iako ima slavnog oca, a uz sve to Hailey je registrovala svoje prezime Bieber i planira lepo da ga unovči!

Naime, Hailey Bieber je potpisala sve potrebne ugovore i njen sledeći korak u karijeri će navodno biti njena linija kozmetike i čitava firma koju će nazvati Bieber Beauty! Još uvek se ne znaju detalji oko toga šta će linija kozmetike obuhvatati ali je sigurno da će manekenka ovaj trenutak iskoristiti da uveća svoje bogatstvo i slavu, dok Justin za razliku od nje sada može malo i da odmori.

Zanimljivo je i da je Justin svoje srednje ime Drew skoro registrovao pa je iskoristio to ime za svoju kolekciju Drew, a možda je upravo to inspirisalo Hailey da iskoristi njegovo prezime za slične svrhe! Hailey je registraciju prezimena obavila još u oktobru, a osim kozmetike uvek ističe da je jako zanima dizajniranje odeće i da će se zasigurno oprobati i u tome.

Pročitajte još  Zar je mislila da niko neće primetiti? Hailey Baldwin podržava prebijanje Taylor Swift!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Sjajan potez: Hailey Bieber će od svog novog prezimena stvoriti uspešnu liniju kozmetike!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.