Spremite se: Selena Gomez lansira beauty liniju!

Nakon brojnih ostvarenja na polju mode, saradnje sa Pumom i Coachom, svoje linije u Adidasu i Kmartu, Selena Gomez rešila je da proširi svoju imperiju i na beauty svet. Ona ranije jeste imala nekoliko parfema, ali sada je htela da obuhvati još više proizvoda u liniju za koju se ne zna još kada će izaći.

Pre nekoliko nedelja, tačnije 11. jula, Selena je otkupila trademark “Selena Gomez” u oblasti kozmetike, što je podiglo sumnje da ona definitivno planira da upliva u kozmetičke vode. Njena linija će navodno uključivati parfeme, proizvode za kožu, preparate za kosu, esencijalna ulja itd. Selena se povodom ovoga još nije oglasila, pa se ne zna i šta planira i kada, ali njeni fanovi svakako strpljivo čekaju ovo otkrovljenje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Jeste li primetili? Biebs odao počast Seleni u svom novom spotu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.