U suzama: Leigh-Anne Pinnock maltretirao nepoznati muškarac!

Leigh-Anne Pinnock je ovih nedelja definitivno najsrećnija članica benda Little Mix i živi u pravoj ljubavnoj idili – ona se krajem maja verila sa svojim dečkom Andreom Grayem i njih dvoje su vezaniji nego ikada, a Leighine drugarice iz benda, koje su joj stvarno kao sestre, sve vreme su presrećne i podržavaju to što je ona tako srećna. Ipak, nešto uvek mora da kvari idilu i Leigh je na Twitteru otvorila dušu o problemu koji ju je snašao ovih dana u prodavnici.

Naime, kao što vidite u tvitu ispod, Leigh je sa zvaničnog profila Little Mix na Twitteru podelila jednu vrlo neprijatnu situaciju: “Juče sam se susrela sa verbalnim zlostavljanjem od strane nepoznatog muškarca bez ikakvog razloga. Ostavljena sam u šoku, zbunjena da neko uopšte može da bude tako bezobrazan prema nekome. Uprkos ovome, osoblje iz Waitrosea dotrčalo je da me zaštiti i pokazalo veliku dobrotu i brigu” priča Leigh.

Leigh kaže da nije mogla da zadrži suze koliko je situacija bila neprijatna: “Osoblje je pokazalo dobrotu i poslalo me kući sa ovim prelepim buketom cveća. Ja sam bila u haosu i gušila se u suzama kad sam otišla iz radnje, ali samo želim od srca da vam se zahvalim” poručila je Leigh svima koji su joj pomogli na licu mesta.

Fanovi su je podržali u komentarima i začudili se što se njoj to dogodilo, ali Leigh-Anne nije želela da ispriča šta joj je nepoznati muškarac rekao, samo je stavila do znanja da je zlostavljanje bilo verbalno. Međutim, reči često umeju da povrede i više nego dela, tako da pazite uvek šta poručujete svojoj okolini – nažalost, mnogo ljudi na nepristojan način dobacuje devojkama na ulici, tako da Leigh nije ni prva ni poslednja koja je možda naišla na neki način omalovažanja od običnog stranca. Čuvajte se!

Pročitajte još  Pokrenula tračeve: Da li se Perrie Edwards udala?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock, Twitter/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.