Leigh-Anne Pinnock se verila na četvrtu godišnjicu veze!

Leigh-Anne Pinnock iz benda Little Mix proživljava najlepše dane svog života! Ovih dana ona je u karantinu očigledno jako uživala, sunčajući se u svojoj velikoj bašti čak i golih grudi da uhvati sveže zrake sunca, kojih kod nas i nije bilo tako mnogo, a kod nje će sunce očigledno ostati da sija u životu, jer je njena četvorodišnja veza od ovih dana nešto više!

Devojke iz Anneinog voljenog benda uvek bi se rado šalile o tome kako će Leigh-Anne biti prva koja će ući u brak jer je u najozbiljnijoj vezi, a to očigledno nije bila samo pretpostavka, jer je Leigh sada zvanično i verena! Ona je svoju četvrtu godišnjicu sa dečkom Andreom Grayem krunisala blistavim prstenom na ruci kojim se pohvalila i na Instagramu, objavivši njihovu zajedničku fotku. “Ljudi, šta se to upravo desilo… On je stvarno to uradio, ja sam stvarno rekla da, udajem se za svoju srodnu dušu, čoveka iz mojih najluđih snova… Nemam reči više, tako da mislim da ću samo nastaviti da plačem, Andre, mnogo te volim, moj život je kompletan” napisala je ona.

Devojke iz Little Mix najsrećnije su što je njihova koleginica tako srećna, tako da čestitke pljušte i javno. Jade je napisala jednu od najemotivnijih: “Moja sestra se udaje… Imam zeta… Čestitam! Naučila si me da postoji prava ljubav, da se snovi ostvaruju, i sad sam tako emotivna” napisala je ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #179 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Perrie je takođe imala par divnih reči za par: “Moje srce skače od sreće. Obožavam vas oboje. Imaš verenika! Čestitam Andreu na tome što je dobio najbolju devojku na svetu” poručila je Perrie u komentarima na objavi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.