Veče u suzama: Poludeli gost tukao Leigh-Anne Pinnock u restoranu!

Ovaj vikend definitivno nije bio sjajan za dve najpopularnije ženske grupe sveta. Dok su Fifth Harmony ostale bez Camile Cabello, sad saznajemo da je Leigh Anne Pinnock iz Little Mixa doživela pravu traumu jer je fizički napadnuta na večeri u jednom uglednom restoranu.

Kako tvrde svedoci, Leigh-Anne je stradala nakon što se neko iz njenog društva posvađao sa jednim od gostiju koji je zatim nasrnuo na nju! “Došao je do stola, nagnuo se prema Leigh-Anne i opalio joj šamar! Bio je vrlo agresivan i po svemu sudeći pripit. Bila je u šoku – prvo se smejala a onda je počela da plače.”

Čitava stvar inače se desila još 28. novembra ali tek sad je sve procurelo u javnost. Kako se još navodi, policija je došla na lice mesta. “Policija je pozvana u ponedeljak, 28. novembra oko 4:50 ujutru od žene koja je tvrdila da joj je muškarac pretio fizičkim napadom i da je već napao ženu koja je bila sa njom”, saopštio je predstavnik lokalne policijske stanice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Little Mix: Naučile smo kako da ignorišemo hejt!

2 thoughts on “Veče u suzama: Poludeli gost tukao Leigh-Anne Pinnock u restoranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.