Veče u suzama: Poludeli gost tukao Leigh-Anne Pinnock u restoranu!

Ovaj vikend definitivno nije bio sjajan za dve najpopularnije ženske grupe sveta. Dok su Fifth Harmony ostale bez Camile Cabello, sad saznajemo da je Leigh Anne Pinnock iz Little Mixa doživela pravu traumu jer je fizički napadnuta na večeri u jednom uglednom restoranu.

Kako tvrde svedoci, Leigh-Anne je stradala nakon što se neko iz njenog društva posvađao sa jednim od gostiju koji je zatim nasrnuo na nju! “Došao je do stola, nagnuo se prema Leigh-Anne i opalio joj šamar! Bio je vrlo agresivan i po svemu sudeći pripit. Bila je u šoku – prvo se smejala a onda je počela da plače.”

Čitava stvar inače se desila još 28. novembra ali tek sad je sve procurelo u javnost. Kako se još navodi, policija je došla na lice mesta. “Policija je pozvana u ponedeljak, 28. novembra oko 4:50 ujutru od žene koja je tvrdila da joj je muškarac pretio fizičkim napadom i da je već napao ženu koja je bila sa njom”, saopštio je predstavnik lokalne policijske stanice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigla je sportska kolekcija Little Mixa!

2 thoughts on “Veče u suzama: Poludeli gost tukao Leigh-Anne Pinnock u restoranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.