Bivša progoniteljka Jungkooka: Fanovi su me plaćali!

Potpuno opsednuti kpop fanovi nazivaju se sasaeng, a oni ne biraju sredstva da dođu do svojih idola. Posebno je na udaru BTS, a jedna devojka koja je proganjala Jungkooka kaže da bila i plaćena da to radi, odnosno da se fokusira na Jungkooka i proverava da li on ima devojku!

Kako prenosi Pinkvilla, devojka sa YouTube kanala “kisses dalhia” objavio je priču koju je dobila od spomenute obožavateljke, za koju se ispostavilo da je iz Japana. Kako ova devojka tvrdi, sve je počelo nakon što je ona posetila jedan BTS koncert i tamo napravila odlične fotke koje su postale veoma popularne. Nakon toga, obožavateljka iz Južne Koreje ju je kontaktirala i ponudila novac ukoliko ona nastavi da pravi fotke. Dogovor je bio da obožavateljka iz Japana šalje fotke direktno obožavateljki iz Južne Koreje koja ih je potom objavila na svojoj Instagram stranici, kao ekskluzive. Međutim, stvari su onda postale još radikalnije.

Naime, taman kad je obožaveteljka iz Japana odlučila da joj je dosta toga, ona je dobila ponudu da zarađuje duplo više novca, pod uslovom da počne da prati Jungkooka. U to vreme bilo je glasina kako on navodno ima devojku, pa je ideja bila da ih ona slika zajedno! Njoj se praćenje Jungkooka tolik dopalo da je postala opsednuta time pre nego što ju je porodica smestila na psihijatrijsko lečenje! Kako ona ističe, još uvek nije u potpunosti zdrava, ali ističe da je svesna ša je radila i da ne može da podržava takvo ponašanje.

Pročitajte još  Shawn Mendes potvrdio: Definitivno snimam pesmu sa BTS!

Proganjanje k-pop zvezda nažalost nije tako retka pojava, a još uvek se dobro sećamo slučaja Nayeon iz grupe TWICE koja je na kraju dobila i pomoć države zbog opsesivnog fana koji će biti uhapšen istog momenta kad stupi na teritoriju Južne Koreje. Nažalost, ona ovih dana ponovo dobija pretnje smrću, a fanovi se trude da sve takve slučajeve prijave.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Bivša progoniteljka Jungkooka: Fanovi su me plaćali!

  1. Prepala sam se kad sam videla sliku Jungkooka a onda sam skontala da samo spava😂🤦🏻‍♀️

  2. Dpbro je da je prestala da ga prati…i ja obožavam Kookija i ne samo njega nego ceo BTS ali pracenje je pre više…(Jungkook je na slici tako CUTE kaako spava ㅋㅋㅋ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.