Pokrenula tračeve: Da li se Perrie Edwards udala?

Perrie Edwards iz benda Little Mix kao da je želela da na Instagramu ostali mali trag da se udala za svog momka, fudbalera Alexa Oxlade-Chamberlaina!

Već dugo se zna da su Alex i Perrie u vezi, ali o braku još uvek nije bilo ni reči – međutim, jedan post Perrie na Instagramu bio je dovoljan da se Mixeri zapitaju ima li nečega što je Perrie sakrila od javnosti! „Zašto je moja svekrva najbolja osoba na svetu? Zaista je obožavam!“ napisala je Perrie uz video poklona koji je dobila od Alexove mame, koju je nazvala „svekrvom“!

Naravno, ovo može samo da bude lep gest kojim Perrie poručuje da je jako bliska sa Alexovom porodicom da je već smatra svojom, ali ako je verovati fanovima, možda su se Alex i ona već venčali tajno! Videćemo kako će se stvari odvijati dalje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Perrie Edwards uzvraća udarac: Koristi frku oko raskida za napredovanje u karijeri!

2 thoughts on “Pokrenula tračeve: Da li se Perrie Edwards udala?

  1. Famozo, znam da nema nikakve veze sa ovim i znam da će te pisati o ovom čim stignete, ALI ARI JE OBJAVILA SPOT ZA THANK U, NEXT😍😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.