Leigh-Anne Pinnock otkriva kako se ne ugoji ni za praznike!

Devojke iz Little Mixa ne mogu sebi da dozvole da se opuste i nabace par kilograma ali isto tako, teško im je da se uzdrže od poslastica koje se spremaju za Nove godinu. Ipak, Leigh-Anne Pinnock je pronašla rešenje.

Kako ona priča za Dare magazin, stvar je u tome što ona i tokom praznika ide redovno u teretanu! “Trudim se da vežbam koliko god mogu, ali isto tako i uživam u hranu. Obožavam domaće rolnice i pite.” Najsrećnija za Boći će ipak je Jade Thirlwall, s obzirom da tih dana slavi i rođendan! “Rođendan i Božić su mi blizu tako da napravim dvostruko slavlje!”, priča ona.

Devojke su imale vrlo uspešnu godinu a višak novac koriste da usreće svoje najmilije. “Ja mnogo novca trošim na decu u mojoj porodici. Volim kad ih vidim nasmejane”, priča Leigh-Anne a Jade dodaje, “Ja se baš trudim oko poklona tako da im donesem nešto što nije tipično a što će obožavati”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pokrenula tračeve: Da li se Perrie Edwards udala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.