Odgovarate li opisu? BTS članovi opisali svoje devojke iz snova!

U naslovu smo se našalili da možda treba da proverite da li odgovarate opisu idealne BTS devojke, ali se nismo šalili da su momci opisali devojke s kakvima bi najradije voleli da budu! Na kraju krajeva, zar nismo svi bar nekad u životu sanjali o tome da budemo sa omiljenom zvezdom – neki od vas su nam na vesti da li V iz BTS-a ima devojku pisali da vam je drago što nema. Mi vam prenosimo osobine devojaka o kakvima momci iz BTS-a sanjaju, a vi nam javite koji član benda bi vam najviše odgovarao!

Jin

Jinova idealna devojka je možda i najklasičniji tip devojke koji bi momci uglavnom želeli – “Trebalo bi da ima talenat za kuvanje, da i sama ima dobar apetit, može da bude lepa i pre svega slatka, da se brine o Jinu”.

Suga

Suga bi najradije da ima devojku koja je najpre slična njemu – da imaju identična interesovanja kad je muzika u pitanju, kao i hobiji, pa da se oseća prijatno pored nje.

RM

Za RM-a je lepo kada je devojka prava dama i elegantna, ima prijatan glas, inteligentna je, ima prijatan smisao za humor i zna kako da se obuče lepo.

J-Hope

Slično Jinu, J-Hope bi voleo devojku koja je brižna i samo na njega misli. Bilo bi lepo i da voli da čita, zna lepo da kuva i voli svoje bližnje beskrajno.

Pročitajte još  Famoza music chart #227 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Jimin

Jimin je svoju damu iz snova opisao ukratko – ona treba da bude nežan karakter, dobra osoba pre svega, da je njena pojava prijatna i da se brine o njemu.

V

Naš singl gospodin V bi voleo da mu devojka poštuje roditelje, ima toplo srce, da je vesela i da inteligentno upravlja V-ovim novcem.

Jungkook

Jungkookova ljubav bi bila devojka koja voli sport, lepo izgleda, pazi na zdravlje svog tela, pametna je i dobra u kuhinji!

S kojim momkom biste se vi najviše slagale?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS naizlazi na osude: Jedva pomeraju lica od silnih plastičnih operacija!

22 thoughts on “Odgovarate li opisu? BTS članovi opisali svoje devojke iz snova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.