Odgovarate li opisu? BTS članovi opisali svoje devojke iz snova!

U naslovu smo se našalili da možda treba da proverite da li odgovarate opisu idealne BTS devojke, ali se nismo šalili da su momci opisali devojke s kakvima bi najradije voleli da budu! Na kraju krajeva, zar nismo svi bar nekad u životu sanjali o tome da budemo sa omiljenom zvezdom – neki od vas su nam na vesti da li V iz BTS-a ima devojku pisali da vam je drago što nema. Mi vam prenosimo osobine devojaka o kakvima momci iz BTS-a sanjaju, a vi nam javite koji član benda bi vam najviše odgovarao!

Jin

Jinova idealna devojka je možda i najklasičniji tip devojke koji bi momci uglavnom želeli – “Trebalo bi da ima talenat za kuvanje, da i sama ima dobar apetit, može da bude lepa i pre svega slatka, da se brine o Jinu”.

Suga

Suga bi najradije da ima devojku koja je najpre slična njemu – da imaju identična interesovanja kad je muzika u pitanju, kao i hobiji, pa da se oseća prijatno pored nje.

RM

Za RM-a je lepo kada je devojka prava dama i elegantna, ima prijatan glas, inteligentna je, ima prijatan smisao za humor i zna kako da se obuče lepo.

J-Hope

Slično Jinu, J-Hope bi voleo devojku koja je brižna i samo na njega misli. Bilo bi lepo i da voli da čita, zna lepo da kuva i voli svoje bližnje beskrajno.

Pročitajte još  Stiže prvi zvanični BTS film, "Burn the Stage"!

Jimin

Jimin je svoju damu iz snova opisao ukratko – ona treba da bude nežan karakter, dobra osoba pre svega, da je njena pojava prijatna i da se brine o njemu.

V

Naš singl gospodin V bi voleo da mu devojka poštuje roditelje, ima toplo srce, da je vesela i da inteligentno upravlja V-ovim novcem.

Jungkook

Jungkookova ljubav bi bila devojka koja voli sport, lepo izgleda, pazi na zdravlje svog tela, pametna je i dobra u kuhinji!

S kojim momkom biste se vi najviše slagale?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Oduševili fandom: BTS se vratio u Hong Kong sjajnim nastupom!

22 thoughts on “Odgovarate li opisu? BTS članovi opisali svoje devojke iz snova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.