Nakon tri godine: Leigh-Anne Pinnock raskinula sa dečkom!

13267539_489572627914238_517976799_n

Jun je crni mesec kad je reč raskidima zvezda a da izgleda nijedan dan ne može da prođe bez toga govore vesti da su pevačica Little Mixa Leigh-Anne Pinnock i njen dugogodišnji dečko Jordan Kiffin odlučili da se raziđu.

Par je potrajao čak tri godine i kad se činilo da veridba i brak nisu daleko, sve je puklo!Kako se priča, njih dvoje imali su problema već neko vreme pa su shvatili da je razlaz neminovan. U međuvremenu, Jordan je već prestao da je prati na Instagramu.

“Da, razišli su se, desilo se to pre nekog vremena. Jednostavno su se udaljili. Leigh je mesecima na turneji a i pre toga je promovisala album. Rešili su da raskinu iako su i dalje prijatelji”, priča jedan izvor za Mail Online. Leigh-Anne već je raskinula sa dečkom pre oko godinu dana ali su se nakon toga brzo pomirili.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #95 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

3 thoughts on “Nakon tri godine: Leigh-Anne Pinnock raskinula sa dečkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.