Besan: Justin Bieber postavio sliku Hailey bez šminke, pa ućutkao hejtera u komentaru!

Justin Bieber nema živaca da trpi hejtere, i iako bi možda bilo pametnije da i on i Hailey ignorišu takve reči, njih dvoje i dalje imaju potrebu da ućutkaju ljude koji ih vređaju. Naravno, Justin najviše hejta dobija zbog toga što stalno objavljuje slike svoje supruge na svom Instagramu, ali on definitivno nema nameru da stane jer se to nekome ne dopada.

Justin je naizgled objavio najobičniju fotku Hailey Bieber na Instagramu kao što to inače i radi, ali ova fotka je posebna za njega jer je želeo da pokaže koliko dobro ona izgleda bez šminke! “Bez šminke… Kako?” napisao je on na slici, oduševljen njenim izgledom, a Hailey je u komentaru napisala kako je pocrvenela.

Ipak, srećna priča se tu ne završava, jer je objava preplavljena hejterima, pa je Justin i odgovorio jednom hejteru koji je rekao da nema potrebe da objavljuje Hailey toliko da bi dokazao svoju ljubav. “Divljenje svojoj ženi javno je zapravo dobra stvar. Nikoga ne forsiram ovim, ti si taj koji me prati. Ovo je moj život, otprati me ako ti se ne sviđa šta postavljam” napisao je on.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Selena Gomez: Hoću da Justin Bieber posluša moj album!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Besan: Justin Bieber postavio sliku Hailey bez šminke, pa ućutkao hejtera u komentaru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.