Biebs i Sel na psihoterapiji, ona besna što se on video sa Hailey Baldwin!

Već neko vreme mediji pričaju o tome da Selena Gomez i Justin Bieber idu na terapiju za parove koje organizuje njihova crkva a kako danas navodi TMZ, glavni razlog za to je što se Justin Bieber nedavno video sa Hailey Baldwin a što Selena nikako ne razume!

Kako navode izvori iz njihove Hillsong crkve, Biebs se video sa Hailey kako bi rasčistio situaciju sa njom nakon što su njih dvoje imali kratku vezu koja je naglo prekinuta. Biebs navodno oseća krivicu jer misli da nije bio fer prema Hailey. On je o svemu pričao i Seleni ali se njoj uopšte ne dopada što se on viđa sa bivšom!

Njih dvoje zato idu na terapiju za parove koja ih uči kako da budu iskreni jedno prema drugome ali i kako da ne padaju u svađe zbog svake sitnice koja im se ne dopada. To je i razlog zašto Jus često objavljuje mudre reči na svom Instagramu – vrlo je verovatno da ih je pokupio sa terapije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Poklanjam moju odeću, javite mi se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.