Justin nema sumnje da je Hailey idealna devojka za njega, ali veliki mediji već ne kriju koliko ih smaraju njih dvoje!

Justin Bieber je pečen, što bi se reklo u našim krajevima – tako makar misle američki mediji koji prenose na koji način Justin razmišlja o svojoj verenici Hailey Baldwin. Ipak, istim tim medijma je već pomalo dosta njihovih izliva ljubavi.

“Justin je vrlo srećan, a prijateljima govori da nikad nije bio sigurniji u vezi neke žene u svom životu”, piše Entertainment Tonight. “Justin je baš zaljubljen u Hailey. On je nedeljama planirao da je zaprosi, a sad kad je to uradio, drago mu je što je skinuo taj teret sa svojih leđa. Njih dvoje stvarno uživaju.”

Interesantno, magazin Elle objavio je priču o Jusu i Hailey i tome kako su snimljeni dok se strasno ljube u Bruklinu, ali je po naslovu koji glasi, “Justin Bieber i Hailey Baldwin se ponovo na silu ljubakaju u Bruklinu”, biće da im je dosta svega. Zaista je neobično da jedan slavan par pokazuje toliko strasti pred svima, ali je u neku ruku i pohvalno što svoju sreću žele da dele sa drugima.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

3 thoughts on “Justin nema sumnje da je Hailey idealna devojka za njega, ali veliki mediji već ne kriju koliko ih smaraju njih dvoje!

  1. Koliko forsirano, lažno, ukočeno, žalosno. Iskreno više nikoga nije briga. Hailey je djevojka za njega samo zato jer će se vratiti bez obzira koliko ju on puta šutnuo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.