“Nestvarna si”: I Selena Gomez hvali novi album Taylor Swift!

Selena Gomez i Taylor Swift prošle su svaki test i svako iskušenje prijateljstava, tako da nema sumnje da su njih dve možda i najbliže drugarice od svih megazvezda na muzičkoj sceni. Nakon godina i godina podrške, Selena je sinoć na svom Instagram Storyju pohvalila i sedmi album Taylor Swift, “Lover”!

Selena se pridružila dugoj listi muzičkih kolega koje su pohvalile novo izdanje Taylor Swift, pa je podelila njenu pesmu “Lover” na Storyju, napisavši: “Ti si jednostavno… nerealna”!

Taylor je prethodno pokazala da ni ona nikada ne zaboravi da pomene Selenu, pa je na jakni koju je nosila na naslovnici Entertainment Weeklyja imala i bedž sa Seleninim likom, pa ju je fan nedavno upitao da li je i to bio neki trag, međutim, ona je odgovorila: “Nije nikakav trag, samo volim Selenu”. Prava ljubav!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ne može da veruje: Šta je Biebs poručio Seleni nakon što je video fotke za GQ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.