Besan: Justin Bieber postavio sliku Hailey bez šminke, pa ućutkao hejtera u komentaru!

Justin Bieber nema živaca da trpi hejtere, i iako bi možda bilo pametnije da i on i Hailey ignorišu takve reči, njih dvoje i dalje imaju potrebu da ućutkaju ljude koji ih vređaju. Naravno, Justin najviše hejta dobija zbog toga što stalno objavljuje slike svoje supruge na svom Instagramu, ali on definitivno nema nameru da stane jer se to nekome ne dopada.

Justin je naizgled objavio najobičniju fotku Hailey Bieber na Instagramu kao što to inače i radi, ali ova fotka je posebna za njega jer je želeo da pokaže koliko dobro ona izgleda bez šminke! “Bez šminke… Kako?” napisao je on na slici, oduševljen njenim izgledom, a Hailey je u komentaru napisala kako je pocrvenela.

Ipak, srećna priča se tu ne završava, jer je objava preplavljena hejterima, pa je Justin i odgovorio jednom hejteru koji je rekao da nema potrebe da objavljuje Hailey toliko da bi dokazao svoju ljubav. “Divljenje svojoj ženi javno je zapravo dobra stvar. Nikoga ne forsiram ovim, ti si taj koji me prati. Ovo je moj život, otprati me ako ti se ne sviđa šta postavljam” napisao je on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Madison Beer seća se belieberskih dana: Bukvalno sam bila opsednuta Justinom!

One thought on “Besan: Justin Bieber postavio sliku Hailey bez šminke, pa ućutkao hejtera u komentaru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.