Justin Bieber najavio svoj povratak na muzičku scenu!

Mediji su prilično složni oko toga da Justin Bieber neće u skorije vreme objaviti novi album, ali muzičar ih je demantovao prošle noći novim videom i komentarom na Instagramu!

U snimku koji je objavio na svom Instagramu, možemo videti devojčicu koja stalno ponavlja kako je uznemirena jer Justin ne snima novu muziku. U komentaru, on joj odgovara, “Ne veruj svemu što pročitaš devojčice, čućeš nešto od mene brže nego što misliš.” Interesantno, video je komentarisala i Hailey Baldwin rečima, “O moj bože”, delujući iznenađeno!

Ništa više od toga nije poznato, a prošle noći oglasio se i njegov menadžer Scooter Braun koji je pričao na tu temu, odnosno o saradnji Biebsa sa Marshmelloom. “Kad se Justin vrati, siguran sam da će hteti da radi sa njim. Ipak, Justin voli da sve radi natenane, da zeza ljude. Album će biti izbačen kad mi Justin kaže da je spreman”, pričao je on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber priznaje: Verovao sam pogrešnim ljudima!

One thought on “Justin Bieber najavio svoj povratak na muzičku scenu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.